Kontroverzni par sarajevska “Playboy” zecica Tina Kunic-Sebic i srbijanski model i pjevac Igor Sebic opet su pokrenuli humanitarnu akciju pod nazivom “Paketici za djeciji osmijeh”. Kontroverzni par sarajevska “Playboy” zecica Tina Kunic-Sebic i srbijanski model i pjevac Igor Sebic opet su pokrenuli humanitarnu akciju pod nazivom “Paketici za djeciji osmijeh”.
Kontroverzni par sarajevska “Playboy” zecica Tina Kunic-Sebic i srbijanski model i pjevac Igor Sebic opet su pokrenuli humanitarnu akciju pod nazivom “Paketici za djeciji... Kontroverzni par sarajevska “Playboy” zecica Tina Kunic-Sebic i srbijanski model i pjevac Igor Sebic opet su pokrenuli humanitarnu akciju pod nazivom “Paketici za djeciji osmijeh”.

Kontroverzni par sarajevska “Playboy” zecica Tina Kunic-Sebic i srbijanski model i pjevac Igor Sebic opet su pokrenuli humanitarnu akciju pod nazivom “Paketici za djeciji osmijeh”.

U ovoj humanitarnoj akciji cilj nam je za novogodisnje praznike obradovati 60 sticenika sarajevskog centra “Vladimir Nazor.Na odluku ove humanitarne akcije nismo puno razmisljali,smatramo da svako dijete zasluzuje da bude obradovano za praznike.

U realizaciji ovog humanog djela nam pomazu clanovi nase grupe “Igor i Tina na Ti” koji su kao i uvijek do sada podrzavali nas rad. Ovim putem zelim da pozovem sve ljude koji zele da se prikljuce ovoj akciji i zajedno sa nama vrate osmijeh na lica ove djece.

Takodjer javno se zahvaljujem ljudima koji su svoj doprinos vec uplatili. Dodjela paketica ce biti prikazana live prenosom u grupi ciji su osnivaci Igor i Tina.

Ispred grupe “Igor i Tina na Ti” Bakira Klačar Arnaut kao i cijeli admin tim.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

error: