Medvjed na fudbalskoj utakmici napravio show: Predao loptu sudiji, pozivao navijače na aplauze (VIDEO) Medvjed na fudbalskoj utakmici napravio show: Predao loptu sudiji, pozivao navijače na aplauze (VIDEO)
Rusi se uveliko pripremaju za Svjetsko prvenstvo, koje će biti održano od 14. juna do 15. jula. Na ceremoniji otvaranja svoj show imat će... Medvjed na fudbalskoj utakmici napravio show: Predao loptu sudiji, pozivao navijače na aplauze (VIDEO)

Rusi se uveliko pripremaju za Svjetsko prvenstvo, koje će biti održano od 14. juna do 15. jula. Na ceremoniji otvaranja svoj show imat će medvjed po imenu Tima, a svoj probni nastup imao je uoči utakmice treće lige između Mashuk-KMV-a i Angushta (0:3).

Medvjed je, zajedno sa svojim timariteljom, izašao na teren, pozvao navijače na pljesak i skandiranje te dodao sudiji loptu da bi utakmica krenula, prenosi Index.hr.

“Utakmicu je otvorio cirkuski medvjed koji će biti dio službenog otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi 2018. godine”, potvrdio je Mashuk, kojem specijalni gost ipak nije donio sreću jer je na kraju teško stradao od rivala. (Tuzlanski.ba)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

error: