Vijesti 24/05/2018 DESK 0

Tri osobe su povrijeđene, od kojih jedna teško u saobraćajnoj nesreći koja se jučer oko 14:55 sati dogodila u mjestu Begov Potok, općina Banovići....

Tri osobe su povrijeđene, od kojih jedna teško u saobraćajnoj nesreći koja se jučer oko 14:55 sati dogodila u mjestu Begov Potok, općina Banovići.

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, u ovoj saobraćajnoj nesreći su učestvovali automobil Fiat Punto kojim je upravljao 61-godišnji Š.S. i automobil Audi 6 za čijim se volanom nalazio 29-godišnji N.I., oba iz Banovića.

Tom prilikom suvozačica iz automobila Fiat Punto, 62-godišnja Dž.S. iz Banovića je zadobila teške tjelesne povrede, konstatovane od ljekara u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli te je zadržana na daljnjem liječenju.

Š.S. i N.I. su zadobili povrede o čijem stepenu se ljekari u UKC –u Tuzla nisu izjasnili i iste su pustili na kućno liječenje.
O
događaju je obavješten kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili policijski službenici PS Banovići, koji poduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju navedene saobraćajne nesreće. (Tuzlanski.ba)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

error: