Etno Avlija Mačkovac u prvoj ljetnoj turističkoj emisiji „Volim ovo mjesto“, u proizvodnji RTVTK-a. Etno Avlija Mačkovac u prvoj ljetnoj turističkoj emisiji „Volim ovo mjesto“, u proizvodnji RTVTK-a.
Veliku čast učestvovanja u prvoj Ljetnoj turističkoj emisiji „Volim ovo mjesto“, u proizvodnji RTVTK-a, je imala Etno Avlija Mačkovac, odličn prikaz cjelokupnog kompleksa Etno... Etno Avlija Mačkovac u prvoj ljetnoj turističkoj emisiji „Volim ovo mjesto“, u proizvodnji RTVTK-a.

Veliku čast učestvovanja u prvoj Ljetnoj turističkoj emisiji „Volim ovo mjesto“, u proizvodnji RTVTK-a, je imala Etno Avlija Mačkovac, odličn prikaz cjelokupnog kompleksa Etno Avlije Mačkovac, čitavog sadržaja koji nudi, naglasili su iz Tima Etno Avlije.

A  evo šta kaže ekipa RTVTK-a o Etno Avliji: “Naša ekipa je posjetila Etno Avliju Mačkovac na području općine Banovići. Povod za posjetu ovom mjestu je uvijek i iznova zanimljiv – svojevrsni muzej na otvorenom, spreman za nove turističke posjete…” Uživajte u odličnom videu koji traje 1 sat i 27 minuta.

Ljetna turistička emisija „Volim ovo mjesto“ – Etno Avlija Mačkovac

Imali smo veliku čast učestvovati u prvoj Ljetnoj turističkoj emisiji „Volim ovo mjesto“, u proizvodnji RTVTK-a. Evo šta oni kažu: "Naša ekipa je posjetila Etno Avliju Mačkovac na području općine Banovići. Povod za posjetu ovom mjestu je uvijek i iznova zanimljiv – svojevrsni muzej na otvorenom, spreman za nove turističke posjete…" Uživajte u odličnom videu koji traje 1 sat i 27 minuta. <3 #etnoavlijamackovac #rtvtk #volimovomjesto <3

Gepostet von Etno Avlija Mačkovac am Sonntag, 1. Juli 2018

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: