BANOVIĆANKE NAPADAJU PRVENSTVO – Maida Rahmanović za Kameleon: Titula bi bila kruna naše historijske sezone BANOVIĆANKE NAPADAJU PRVENSTVO – Maida Rahmanović za Kameleon: Titula bi bila kruna naše historijske sezone
Završnica Prvenstva BiH za košarkašice počinje već u četvrtak. U igri za naslov su četiri tima, a prvi favorit je ekipa RMU Banovići koja... BANOVIĆANKE NAPADAJU PRVENSTVO – Maida Rahmanović za Kameleon: Titula bi bila kruna naše historijske sezone

Završnica Prvenstva BiH za košarkašice počinje već u četvrtak. U igri za naslov su četiri tima, a prvi favorit je ekipa RMU Banovići koja na svom terenu, u prvoj polufinalnoj utakmici dočekuje tim Orlova iz Banja Luke.

Kapitenka domaće ekipe, Maida Rahmanović istakla je kako se za ovu utakmicu pripremaju ozbiljno, baš kao što je to bio slučaj i ranije.

“Svjesni smo da su Orlovi kvalitetna ekipa, ali smo isto tako svjesni svog cilja i sigurni u svoje kvalitete. Uradit ćemo sve što je potrebno da nastavimo pobjedonosni niz i obradujemo naše navijače. Nekako je očekivano da poslije osvajanja jedne titule težite i drugoj, tj. osvajanju i prvenstva što bi bila kruna jedne odlične i prije svega historijske sezone za ovaj klub i grad. To je naravno za nas još jedan motiv više da igramo maksimalno angažovano i da se borimo do kraja. Iskoristila bih priliku da pozovem sve navijače da dođu na utakmicu i kao i uvijek budu nas šesti igrač”, rekla je Rahmanović za Kameleon.

Susret između ŽKK RMU Banovići i ŽKK Orlovi igra se 5. aprila 2018. godine sa početkom u 18 sati. Utakmica je u Sportsko-kulturnom centru Banovići.

Izvor: radiokameleon.ba

No comments so far.

Be first to leave comment below.

error: