Ubio se zet Borisa Tadića, pucao sebi u glavu u centru Beograda Ubio se zet Borisa Tadića, pucao sebi u glavu u centru Beograda
Miodrag R. (65), zet bivšeg predsjednika Srbije, lidera SDS-a Borisa Tadića, izvršio je samoubistvo u centru Beograda. Miodragovo beživotno tijelo pronađeno je u ponedjeljak... Ubio se zet Borisa Tadića, pucao sebi u glavu u centru Beograda

Miodrag R. (65), zet bivšeg predsjednika Srbije, lidera SDS-a Borisa Tadića, izvršio je samoubistvo u centru Beograda.

Miodragovo beživotno tijelo pronađeno je u ponedjeljak oko 13 sati kod Kule Nebojše u parkiranom automobilu Fijat 500.

Kako “Informer” nezvanično saznaje, Miodrag je pucao sebi u sljepočnicu iz pištolja koji je bio u njegovom vlasništvu. Ekipa Hitne pomoći primila je poziv sa prijavom tragedije oko 13:20, ali su ljekari mogli samo da konstatiraju smrt. Policija je nakon uviđaja prenijela tijelo na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Miodrag R. je, tvrde upućeni, navodno u posljednje vreme imao zdravstvenih problema i moguće je da se na samoubistvo odlučio zbog bolesti. Na drugoj strani, oni koji su ga poznavali pominju da je imao i određenih poslovnih problema.

“Niko ne zna zašto se odlučio da sebi oduzme život. Njegova odluka šokirala je sve koji su ga poznavali, a porodici je jako teško pala”, kaže za “Informer” izvor blizak porodici Tadić.

Miodrag R. bio je oženjen Vjerom Radović, jedinom sestrom bivšeg predsednika Borisa Tadića.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

error: