Vasković objavio uznemirujuće fotografije unakaženog tijela Davida Dragičevića Vasković objavio uznemirujuće fotografije unakaženog tijela Davida Dragičevića
Nakon što je Facebook zbog uznemirujućeg sadržaja uklonio fotografije ponovljene obdukcije nad tijelom Davida Dragičevića, izuzetno potresne fotografije objavljene su na blogu Slobodana Vaskovića.... Vasković objavio uznemirujuće fotografije unakaženog tijela Davida Dragičevića

Nakon što je Facebook zbog uznemirujućeg sadržaja uklonio fotografije ponovljene obdukcije nad tijelom Davida Dragičevića, izuzetno potresne fotografije objavljene su na blogu Slobodana Vaskovića. Fotografije je Davor Dragičević prethodno objavio na Facebook grupi “Pravda za Davida” ali su one veoma brzo izbrisane.

Na svom blogu Vasković ističe da je David teško, zvjerski pretučen, potom i životinjski mučen, prije nego što je likvidiran.

Fotografije svjedoče, piše Vasković, i da je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, slagao kada je rekao da Davidu “nisu izbijeni niti nabijeni zubi”. Dapače, većina je izbijena ili polomljena, a neki zubi su nabijeni, konstatuje Vasković.

Fotografije svjedoče da je Lukač lagao kada je rekao da “u smrti Davida Dragičevića” nema elemenata krivičnog djela”. Itekako ima, a riječ je o teškom ubistvu, kojem je prethodilo zvjersko premlaćivanje i životinjsko mučenje Davida Dragičevića.

Samo monstrumi mogli su učiniti zlodjela, dokumentovana fotografijama, koja imate priliku vidjeti, navodi Vasković.

Napominjemo da je objavljeni sadržaj na Vaskovićevom blogu izrazito uznemirujući.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

error: