Zbog kiše: Veliki koncert Marije Šerifović na Koševu pomjera se za jedan dan Zbog kiše: Veliki koncert Marije Šerifović na Koševu pomjera se za jedan dan
Zbog kiše, jedan od najboljih ženskih vokala na balkanskoj muzičkoj sceni Marija Šerifović najavljeni koncert na stadionu Asim Ferhatović Hase, na Koševu u Sarajevu,... Zbog kiše: Veliki koncert Marije Šerifović na Koševu pomjera se za jedan dan

Zbog kiše, jedan od najboljih ženskih vokala na balkanskoj muzičkoj sceni Marija Šerifović najavljeni koncert na stadionu Asim Ferhatović Hase, na Koševu u Sarajevu, umjesto 30. juna, održat će 1. jula ove godine, sa početkom u 21 sat. Kupljene ulaznice važe i za drugi termin.

Šerifović se izvinila svima kojima će promjena datuma poremetiti planove. Ipak, naglasila je, sreća je da je opet u pitanju neradni dan, nedjelja. Također, kazala je da je mnogo bolje da svi pjevaju ˝suhi˝, te je pala odluka da se koncert pomjeri na prvi dan poslije zakazanog datuma, a koji meteorolozi najavljuju bez kiše.

Inače, Marijinu interpretaciju karakterišu snažna emocija, specifična boja i jačina glasa kojom osvaja ne samo pažnju već i srce slušatelja. Nakon brojnih nagrada koje je osvojila na manifestacijama u zemaljama regiona – nagrade žirija, za interpretaciju, nagrade novinara i kolega, usledilo je ono najveće, na “Eurosongu”, Marija Šerifović je pobjedila na finalnom takmičenju u Helsinkiju sa pjesmom “Molitva”.

Prošlo je nekoliko godina od zadnjeg velikog koncerta Marije Šerifović u Sarajevskoj Zetri kada je veliki dio publike ostao uskraćen za ulazak na koncert jer je kapacitet dvorane bio premali da primi sve one koji su željeli na koncert. (Tuzlanski.ba)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

error: