Etno Avlija Mačkovac u prvoj ljetnoj turističkoj emisiji „Volim ovo mjesto“, u proizvodnji RTVTK-a. Etno Avlija Mačkovac u prvoj ljetnoj turističkoj emisiji „Volim ovo mjesto“, u proizvodnji RTVTK-a.
Veliku čast učestvovanja u prvoj Ljetnoj turističkoj emisiji „Volim ovo mjesto“, u proizvodnji RTVTK-a, je imala Etno Avlija Mačkovac, odličn prikaz cjelokupnog kompleksa Etno... Etno Avlija Mačkovac u prvoj ljetnoj turističkoj emisiji „Volim ovo mjesto“, u proizvodnji RTVTK-a.

Veliku čast učestvovanja u prvoj Ljetnoj turističkoj emisiji „Volim ovo mjesto“, u proizvodnji RTVTK-a, je imala Etno Avlija Mačkovac, odličn prikaz cjelokupnog kompleksa Etno Avlije Mačkovac, čitavog sadržaja koji nudi, naglasili su iz Tima Etno Avlije.

A  evo šta kaže ekipa RTVTK-a o Etno Avliji: “Naša ekipa je posjetila Etno Avliju Mačkovac na području općine Banovići. Povod za posjetu ovom mjestu je uvijek i iznova zanimljiv – svojevrsni muzej na otvorenom, spreman za nove turističke posjete…” Uživajte u odličnom videu koji traje 1 sat i 27 minuta.

Ljetna turistička emisija „Volim ovo mjesto“ – Etno Avlija Mačkovac

Imali smo veliku čast učestvovati u prvoj Ljetnoj turističkoj emisiji „Volim ovo mjesto“, u proizvodnji RTVTK-a. Evo šta oni kažu: "Naša ekipa je posjetila Etno Avliju Mačkovac na području općine Banovići. Povod za posjetu ovom mjestu je uvijek i iznova zanimljiv – svojevrsni muzej na otvorenom, spreman za nove turističke posjete…" Uživajte u odličnom videu koji traje 1 sat i 27 minuta. <3 #etnoavlijamackovac #rtvtk #volimovomjesto <3

Gepostet von Etno Avlija Mačkovac am Sonntag, 1. Juli 2018

No comments so far.

Be first to leave comment below.

error: