Akcija policije u Srebreniku i Gradačcu: Uhapšeno pet osoba, pronađena droga i oružje (FOTO) Akcija policije u Srebreniku i Gradačcu: Uhapšeno pet osoba, pronađena droga i oružje (FOTO)
Policijski službenici Uprave policije MUP TK su radeći na suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, po nalogu Općinskog suda u Gradačcu, danas izvršili pretrese... Akcija policije u Srebreniku i Gradačcu: Uhapšeno pet osoba, pronađena droga i oružje (FOTO)

Policijski službenici Uprave policije MUP TK su radeći na suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, po nalogu Općinskog suda u Gradačcu, danas izvršili pretrese na ukupno šest lokacija od čega na (5) lokacija na području općine Srebrenik i (1) jedna na području općine Gradačca, kojom prilikom je slobode lišeno 5 lica i to: T.M. rođen 1983. godine iz Gradačca, B.M. rođena 1980. godine iz Srebrenika, S.Dž. rođen 1997. godine iz Srebrenika, D.I. rođena 1983. godine iz Gradačca i M.Dž. rođen 1992. godine iz Srebrenika.

Prilikom pretresa su pronađeni i oduzeti sljedeći predmeti: pištolj, određena količina biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Canabis sativa”, praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Heroin”, više mobilnih telefona, SIM kartica i USB stikova.

Nad navedenim licima u službenim prostorijama je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega će bit predati uz Izvještaj o učinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ iz čl. 238. stav 1 KZ FBiH nadležnom Kantonalnom tužilaštvu TK-a na daljnje postupanje.

 • Carmen Furnell

  19/02/2019 #1 Author

  Buy Marijuana this safely and securely online
  24 hours delivery with secure packaging(we ship worldwide)

  Buy CBD and THC marijuana legally from home!

  Are you feeling depressed or stressed?Do you suffer from insomnia? MEDICAL CANNABIS can help you! You dont have to look for a dealer and take any risks.Order Cannabis securely and privately from home!

  Buy now at https://herbalmarijuanastore.com/

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

error: