Akcija policije u Srebreniku i Gradačcu: Uhapšeno pet osoba, pronađena droga i oružje (FOTO) Akcija policije u Srebreniku i Gradačcu: Uhapšeno pet osoba, pronađena droga i oružje (FOTO)
Policijski službenici Uprave policije MUP TK su radeći na suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, po nalogu Općinskog suda u Gradačcu, danas izvršili pretrese... Akcija policije u Srebreniku i Gradačcu: Uhapšeno pet osoba, pronađena droga i oružje (FOTO)

Policijski službenici Uprave policije MUP TK su radeći na suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, po nalogu Općinskog suda u Gradačcu, danas izvršili pretrese na ukupno šest lokacija od čega na (5) lokacija na području općine Srebrenik i (1) jedna na području općine Gradačca, kojom prilikom je slobode lišeno 5 lica i to: T.M. rođen 1983. godine iz Gradačca, B.M. rođena 1980. godine iz Srebrenika, S.Dž. rođen 1997. godine iz Srebrenika, D.I. rođena 1983. godine iz Gradačca i M.Dž. rođen 1992. godine iz Srebrenika.

Prilikom pretresa su pronađeni i oduzeti sljedeći predmeti: pištolj, određena količina biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Canabis sativa”, praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Heroin”, više mobilnih telefona, SIM kartica i USB stikova.

Nad navedenim licima u službenim prostorijama je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega će bit predati uz Izvještaj o učinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ iz čl. 238. stav 1 KZ FBiH nadležnom Kantonalnom tužilaštvu TK-a na daljnje postupanje.

 • Tristan Arek

  24/02/2020 #1 Author

  Offer your EVENT clients peace of mind.
  More client comfort = more outdoor events!

  How many outdoor events never happen because of the fear that uninvited mosquitos
  might ruin the occasion?
  Eversafe Natural mosquito control is a powerful, easy solution. One just add water unit
  protects a 200 foot diameter. That’s big enough to make everyone happy.
  Eversafe is natural and effective. It uses a biological trick to change mosquitos’ feeding behaviour.
  Give your clients peace of mind. Now you can offer them comfortable events, free of annoying mosquitos.

  http://bit.ly/EVERSAFEEVENT Use coupon code: moco

  When you purchase starter kit of two emitters (15.00 each) and two refills – get two refills free!
  (25.00 each, you sell for suggested 50.00 each!)
  Emitters are returnable to you – refillable.
  Coupon code: moco

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

error: