Srbija: Početnik za volanom ubio mladića, a ranije zamalo udario i njegove roditelje Srbija: Početnik za volanom ubio mladića, a ranije zamalo udario i njegove roditelje
Lazar T. (20), mladić koji je svojim Mercedesom za koji je imao probnu dozvolu, pokosio 25-godišnjeg Stefana Mitića iz Malošišta, svega nedjelju dana prije... Srbija: Početnik za volanom ubio mladića, a ranije zamalo udario i njegove roditelje

Lazar T. (20), mladić koji je svojim Mercedesom za koji je imao probnu dozvolu, pokosio 25-godišnjeg Stefana Mitića iz Malošišta, svega nedjelju dana prije ove užasne nesreće umalo je automobilom udario i Mitićeve roditelje.

Mitić je poginuo u noći između subote i nedjelje na putu Doljevac – Niš kada je na njega i njegove prijatelje naletio Mercedes kojim je upravljao Lazar T. iz tog mjesta, koji je inače poznat po bahatoj vožnji. Kako kažu Mitićevi prijatelji, nesrećnog mladića automobil je od siline udarca odbacio čak 50 metara dalje, piše Blic.rs.

U nesreći, koja se dogodila na ulazu u Malošište, povrijeđen je i Mitićev drug 21-godišnji Stefan Stamenković.

Mladići su se kretali pješice pored puta, uz desnu ivicu kolovoza, kada ih je s leđa pokosio Mercedes, koji se kretao u istom smjeru kao i oni. Mitić je podlegao povredama na licu mjesta, dok je Stamenković prebačen u Klinički centar u Nišu, gdje su ljekari utvrdili da mu je nagnječeno rame, pa je pušten iz bolnice.

Mještani kažu da je vozač Lazar T. nedavno položio vozački ispit i da je imao probnu dozvolu, ali da je poznat bio po bahatoj vožnji.

Majka nastradalog mladića kaže da ih je sedam dana ranije umalo udario automobilom. (Tuzlanski.ba)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

error: