Novi savremeno opremljeni Robot uskoro u Banovićima Novi savremeno opremljeni Robot uskoro u Banovićima
Živimo u vremenu u kojem je tržište prezasićeno ponudom, pri čemu kupci mogu birati kome i kada će pokloniti svoje povjerenje. Zasigurno trebate imati... Novi savremeno opremljeni Robot uskoro u Banovićima

Živimo u vremenu u kojem je tržište prezasićeno ponudom, pri čemu kupci mogu birati kome i kada će pokloniti svoje povjerenje. Zasigurno trebate imati prednost i kvalitet nad ostalim da biste opstali na tržištu i zadržali mjesto među najboljim.

Upravo je komapnija Robot, zahvaljujući svojim visokim kvalitetima,najboljim cijenama i vrhunskoj ponudi, već dugi niz godina veoma uspješna u oblasti trgovine.

”S ponosom najavljujemo širenje trgovačke mreže.27.07.2018.godine otvaramo još jedan u nizu hipermrket a ovoga puta usrećujemo sve građane Banovića. Vjerujemo da će kupci biti zadovoljni ponudom i uslugom a prije svega cijenama. Za sve posjetioce pripremamo veliki broj pogodnosti i iznenađenja. Više o samom otvaranju, javnost ćemo upoznati u narednom periodu. Otvorenje nove poslovnice Robot u Banovićima bit će ispraćeno kvalitetnim i zanimljivim sadržajem, kroz podjele poklona našim kupcima, mnogobrojne promocije, degustacije domaćih proizvoda,zabave za djecu i drugih iznenađenja. Ono što možemo garantovati jeste da će građani Banovića biti počašćeni  novim mjestom najbolje porodične kupovine uz super niske cijene.” – poručili su iz komapnije Robot.

Napominjemo da će Banovići dobiti savremeno opremljeni hipermarket prehrane i tehnike na površini od 3000 m2. Kompanija Robot će zaposliti 60 radnika za potrebe održavanja nove poslovnice, a za sve posjetitelje u okviru hipermarketa nalazit će se restoran, dječija igraona, parking i autopraonica. Kompanija Robot će u narednom periodu otvoriti preko 30 tržnih centara te raditi na proširenju prodajnih kapaciteta širom BiH.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

error: