IPI AKADEMIJA: Konkurs za upis studenata u Akademsku 2019./2020. godinu IPI AKADEMIJA: Konkurs za upis studenata u Akademsku 2019./2020. godinu
Konkurs za upis nove generacije studenata na IPI Akademiju je otvoren! Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto, jer broj kandidata je ograničen. Visoka škola za... IPI AKADEMIJA: Konkurs za upis studenata u Akademsku 2019./2020. godinu

Konkurs za upis nove generacije studenata na IPI Akademiju je otvoren!

Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto, jer broj kandidata je ograničen.

Visoka škola za savremeno poslovanje, informacione tehnologije i tržišne komunikacije “Internacionalna poslovno-informaciona akademija” Tuzla osnovana je 2014. godine i prva je privatna visokoškolska ustanova u Tuzli. Na Internacionalnoj poslovno-informacionoj akademiji možete upisati TROGODIŠNJI studijski program iz oblasti: Informacionih tehnologija, Tržišnih komunikacija, Savremenog poslovanja i informatičkog menadžmenta; ili ČETVEROGODIŠNJI studijski program: Informatika i računarstvo, Računovodstvo i finansije.

Podnošenje prijava vršit će se od 17.06.2019. godine do 06.07.2019. godine.
Prijemni ispit će se održati 08.07.2019. godine u prostorijama IPI Akademije.
Sve informacije o Konkursu na www.ipi-akademija.ba

Cijena akademske godine na IPI Akademiji iznosi 1800KM uz mogućnost plaćanje na rate
i bez dodatnih troškova (besplatna literatura, pristup online platformi za učenje, besplatno članstvo u studentskoj organizaciji, brojna studijska putovanja, stručna praksa).

Uz praktičnu nastavu, obaveznu stručnu praksu, visok nivo znanja i stručnosti našeg akademskog kadra nastojimo obrazovati, prepoznati i pružiti podršku mladima u razvoju njihovih ideja, te ih adekvatno pripremiti za tržište rada. IPI Akademija ima i aktivno studentsko udruženje – Studentski klub IPI Akademije, a naši studenti su do danas, svojim radom i trudom ostvarili brojne rezultate po kojima su postali prepoznatljivi, a na šta smo mi izrazito ponosni. ODLUČI SE ZA KVALITET – BIRAJ STUDIJ PO MJERI POSLODAVCA!

Više o uspjesima IPI Akademije i svim realizovanim aktivnostima možete pogledati na našoj web stranici ili nas posjetiti na adresi Kulina bana br.2 Tuzla.

error: