Skoplje: Snimljena dadilja kako maltretira dvogodišnjeg dječaka u igraoni Skoplje: Snimljena dadilja kako maltretira dvogodišnjeg dječaka u igraoni
Policija u Skoplju uhapsila je dadilju zbog fizičkog napada na dvogodišnje dijete koje je čuvala, saopćilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije.  Naime, 59-godišnja... Skoplje: Snimljena dadilja kako maltretira dvogodišnjeg dječaka u igraoni

Policija u Skoplju uhapsila je dadilju zbog fizičkog napada na dvogodišnje dijete koje je čuvala, saopćilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije. 

Naime, 59-godišnja Ž.P. je uhapšena u četvrtak nakon što je vlasnik ugostiteljskog objekta prijavio da je u njegovoj igraoni ona fizički napala maloljetno dijete.

Policija i skopski tužilac koji su izvršili uviđaj, utvrdili su da je Ž.P. angažovana kao dadilja kod Skopljanke D. D. (43) i da je fizički napala njenog dvogodišnjeg sina.

Lokalni mediji su objavili snimak sa nadzorne kamere na kojem se vidi da žena u igraoni za djecu šamara dijete, vuče ga i gura da sjedne na stolicu.

To nije prvi put da je u Skoplju uhvaćena dadilja da maltretira dijete. Prethodno je 2015. godine kamerom koju je otac postavio u igračku, snimljena dadilja koja maltretira devetomjesečnu bebu, prenose mediji u Makedoniji.

 

Preuzeto sa: Tuzlanski.ba

error: