Dovoljno je 15 minuta da ostanete fit i nakon praznika Dovoljno je 15 minuta da ostanete fit i nakon praznika
Tokom praznika jedna od aktivnosti koju najčešće zanemarujemo svakako je trening, koji bi nam pomogao da se uspješno izborimo sa onih nekoliko kilograma viška... Dovoljno je 15 minuta da ostanete fit i nakon praznika

Tokom praznika jedna od aktivnosti koju najčešće zanemarujemo svakako je trening, koji bi nam pomogao da se uspješno izborimo sa onih nekoliko kilograma viška stečenih tokom praznika.  Iako je potpuno razumljivo da praznični period želimo da provedemo okruženi porodicom i prijateljima, sa što manje obaveza, ipak možemo izdvojiti vrijeme za efikasan, a veoma kratak trening.

Svega 15 minuta treninga dovoljno je da ostanete fit i tokom praznika. Riječ je o treningu koji opterećuje svaku mišićnu grupu i fokusira se na celo tijelo, a za koji vam nije potrebna dodatna oprema, već samo malo volje. Kombinacija kardio treninga sa statičnim vježbama pokrenuće cijeli organizam, daće vam pravu dozu energije i sagorjeće unijete kalorije.

Još jedan benefit ovog treninga je što ako ga budete svakodnevno praktikovali tokom praznika definitivno ćete moći da uživate u omiljenim poslasticama.

Osim tokom praznika, ovo je idealan trening i za one dane kada nemate dovoljno vremena, a želite da ostanete u top formi. Kako bismo vas inspirisali da vježbate i ostanete fit, spremili smo za vas video sa prijedlogom treninga, koji će vas učiniti energičnim i tokom praznika.

error: