Smrskani automobil u kojem su poginuli supružnici iz Banovića svjedoči o užasnoj nesreći kod Olova Smrskani automobil u kojem su poginuli supružnici iz Banovića svjedoči o užasnoj nesreći kod Olova
Vozač ostao zaglavljen u smrskanom vozilu te su intervenirali i vatrogasci. Bosnu i Hercegovinu jučer je potresla vijest o stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Olova... Smrskani automobil u kojem su poginuli supružnici iz Banovića svjedoči o užasnoj nesreći kod Olova

Vozač ostao zaglavljen u smrskanom vozilu te su intervenirali i vatrogasci.

Bosnu i Hercegovinu jučer je potresla vijest o stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Olova u kojoj su poginuli Kazafer i Alzira Bećić iz Banovića.

(FOTO: AVAZ.BA)

Podsjetimo, supružnici Bećić stradali su jučer u 13:30 sati kada su sa unukom, koja je zadobila teške povrede, automobilom Passat podletjeli pod cisternu.
“Avaz” je u posjedu fotografija smrskanog automobila u kojem su stradali Banovićani, a koje svjedoče o koliko teškoj nesreći je riječ.
Usljed jakog udara, vozač automobila je ostao zaglavljen u smrskanom vozilu te su intervenirali i vatrogasci.
Bećići su, inače, s unukom krenuli na doček Nove godine u Sarajevu. Prema nezvaničnim informacijama, djevojčici su prilikom sudara slomljene obje noge.

(FOTO: AVAZ.BA)

error: