NA DANAŠNJI DAN: Pet godina od stradanja Bemira Herića i Ermina Šahbazovića NA DANAŠNJI DAN: Pet godina od stradanja Bemira Herića i Ermina Šahbazovića
U to kobno jutro 15.01. 2015. godine na regionalnom putu Banovići-Lukavac u mjestu Mušići došlo je do stravične saobraćajne nereće u kojoj su poginuli... NA DANAŠNJI DAN: Pet godina od stradanja Bemira Herića i Ermina Šahbazovića

U to kobno jutro 15.01. 2015. godine na regionalnom putu Banovići-Lukavac u mjestu Mušići došlo je do stravične saobraćajne nereće u kojoj su poginuli Bemir Herić (1992) i Ermin Šahbazović (1995), dok su još trojica mladića povrijeđeni.

– Nesreća se dogodila u 06, 45 sati, a sudarili su se Audi A3, kojim je upravljao H. N. (1993) i Seat Toledo koji je vozio E. R. (1987).

U ovoj nesreći smrtno su stradala dvojica saputnika iz Audija, a radi se o dvadesetogodišnjaku i dvadesettrogodišnjaku, dok je vozač Seata zadobio teške tjelesne povrede.

U to kobno jutro za vrijeme uviđaja koji je trajao do 09, 10 sati, saobraćaj je u potpunosti bio obustavljen u oba pravca.

error: