Test sa hladnom vodom otkriva imate li zdravo ili bolesno srce Test sa hladnom vodom otkriva imate li zdravo ili bolesno srce
Radi se o testu koji možete jednostavno napraviti kod kuće, a koji navodno otkriva u kakvom stanju vam je srce, koliko je zdravo. Sve... Test sa hladnom vodom otkriva imate li zdravo ili bolesno srce

Radi se o testu koji možete jednostavno napraviti kod kuće, a koji navodno otkriva u kakvom stanju vam je srce, koliko je zdravo.

Sve što trebate napraviti je napuniti posudu hladnom vodom (dodajte i malo leda), a veličina posude neka bude takva da stanu oba dlana. Potom uronite obje ruke u vodu i držite 30 sekundi.

Dva su moguća rezultata:

1. Prsti su pocrvenjeli
To je dobar znak jer crveni prsti pokazuju da vjerojatno nemate problema sa razinom kisika u krvi te da vam su vam srce i krvotok zdravi.

2. Prsti su blijedi ili čak plavkasti
To otkriva potencijalne probleme sa cirkulacijom krvi u vašem tijelu i moguće je da vam je razina kisika u kvi niska. U tom slučaju nakon testa ugrijte prste ili ih masirajte kako bi poboljšali cirkulaciju i vratili im boju u normalu. Također, u ovom slučaju ne bi bilo loše posjetiti liječnika i pitati ga za savjet, prenosi The Sun. 

error: