NBA, PROMIJENITE LOGO: Džastin Biber želi da vidi ovakav znak u čast poginulog Kobija Brajanta (FOTO) NBA, PROMIJENITE LOGO: Džastin Biber želi da vidi ovakav znak u čast poginulog Kobija Brajanta (FOTO)
Popularni kanadski pjevač Džastin Biber podržao je inicijativu da se dosadašnji logo NBA lige promijeni u čast slavnog košarkaša Kobija Brajanta, koji je poginuo 26.... NBA, PROMIJENITE LOGO: Džastin Biber želi da vidi ovakav znak u čast poginulog Kobija Brajanta (FOTO)

Popularni kanadski pjevač Džastin Biber podržao je inicijativu da se dosadašnji logo NBA lige promijeni u čast slavnog košarkaša Kobija Brajanta, koji je poginuo 26. januara, kada je njegov helikopter pao u Kaliforniji.

Biber je objavio fotografiju i pokazao kako bi po njegovom mišljenju trebalo da izgleda novi logo. Na pjevačevoj slici se nalazi silueta Kobija Brajanta zbog čije smrti tuguje čitava Amerika, ljubitelji košarke i svi poštovaoci njegovog lika i djela.

Na sadašnjem logou NBA lige je silueta slavnog Džerija Vesta, košarkaša Los Anđeles Lejkersa.

– Promijenite logo – napisao je pjevač u opisu fotografije i izazvao lavinu komentara u kojima su ljudi podržali njegovu inicijativu.

View this post on Instagram

#changethelogo

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

(Banovici-x.com)

error: