Nezapamćeno nevrijeme u Hrvatskoj odnijelo jedan život (VIDEO) Nezapamćeno nevrijeme u Hrvatskoj odnijelo jedan život (VIDEO)
63-godišnjakinja je poginula dok je na tavanu pokušavala popraviti porušene crepove te je izgubila ravnotežu i pala Jedna od najjačih bura u posljednje vrijeme... Nezapamćeno nevrijeme u Hrvatskoj odnijelo jedan život (VIDEO)

63-godišnjakinja je poginula dok je na tavanu pokušavala popraviti porušene crepove te je izgubila ravnotežu i pala

Jedna od najjačih bura u posljednje vrijeme puhala je u Dalmaciji tokom jučerašnjeg dana. Olujni vjetar, koji je dostizao brzinu i do 217 kilometara na sat, pričinio je veliku materijalnu štetu, a jedna osoba je i poginula.

Naime, 63-godišnjakinja je poginula dok je na tavanu pokušavala popraviti porušene crepove te je izgubila ravnotežu i pala, potvrdio je za HRT portparol Policijske uprave osječko-baranjske Zoran Kon.

Zbog vjetra nema otvorene ceste za teretna vozila i autobuse iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto, saopćio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog popunjenih odmorišta na autocesti A1 iz HAK-a mole vozače teretnih vozila i autobusa da ne kreću na put ili da se isključe iz saobraćaja na prvom slobodnom odmaralištu. U prekidu su pojedine trajektne, katamaranske i brodske linije.

Pogledajte video:

(Izvori: fokus.ba / Slobodna Dalmacija)
error: