Vijesti

BCC Tuzla sutra otvaranjem H&M prodavnice počinje rođendansko slavlje

0

Bingo City Centar Tuzla suta 11. novemtra počinje trodnevnu reođendansu zabavu kojom će proslaviti 5. rođendan.

Tim povodom BCC priprema veliku zabavu za sve posjetioce. U periodu od 11. do 14. novembra svi koji dođu u BCC Tuzla uživat će u odličnom provodu, zabavi, a čekaju ih i vrijedne nagrade i fenomenalni rođendanski popusti koji idu do nevjerovatnih 50%.

 Najveći šoping centar u ovom dijelu BiH i ove godine je pripremio mnoštvo iznenađenja za djecu i odrasle. Tako će svi prisutni imati priliku da se super zabave uz gigantske društvene igre koje će biti postavljene u centru. Mališani će posebno uživati jer će za njih pobrinuti zabavni animatori, maskote, balon majstori i face painting umjetnici.

Proslavu 5. rođendana BCC-a će obilježiti i nagradna igra, tako da će svi koji u periodu od 11. do 14. novembra obave kupovinu u iznosu od 50 KM ili više u trgovinama u centru moći da osvoje i jednu od skoro 200 vrijednih nagrada. Najsretniji će osvojiti bankovne platne kartice u iznosu od 50, 100 i 200 KM. Izvlačenje dobitnika zakazano je za 15. novembar.

Također, za 11. novembar je zakazano i otvaranje H&M prodavnice u tuzlanskom BCC-u. Kompanija na tržištu Bosne i Hercegovine posluje od marta 2019. godine, kada je otvorena prodavnica u Banjoj Luci i ovo će biti njihovo tek drugo prodajno mjesto u Bosni i Hercegovini.

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *