LifestyleMagazinSvijetVeze i seksZanimljivosti

Dan Bilzerian otkrio zbog čega ima na stotine žena

0

Popularni Instagramer i milioner objasnio je zbog čega je uvijek okružen ženama…

Dan Bilzerian je sa razlogom kralj Instagrama, jer njegove objave svakog dana dobijaju milionske preglede. Ovaj čovjek je svoje bogatstvo stekao tako što je profesionalno igrao poker na velikim takmičenjima i zbog svog talenta u ovoj igri uspio je da sebi obezbijedi prilično luksuzan i lagodan život. Njegova popularnost na Instagramu stvorila se vrlo brzo, jer Den na svoj profil kači slike prelijepih golišavih žena, moćnog vatrenog oružija, raskošnog života, ali i slike luksuznih i unikatnih vozila koja se ne mogu vidjeti na ulici.

Iako ima bogatstvo za ne povjerovati i život o kojem samo možemo da sanjamo, Den često voli da govori o tome kako je njegov život dijelom i prokletstvo i kako zbog ogromnog bogatstva ne može da uživa u normalnim i jednostavnim stvarima poput normlanih ljudi. On je objašnjavao kako pare ne mogu donijeti sreću i kako sreću možete pronaći samo pomoću porodice i pravih prijatelja, a ovoga puta odlučio je i da se baci na temu ljubavi.

Den je poznat po tome što u svom prisustvu ima ogroman broj žena i jedan je od najpoželjnijih neženja kojeg svaka žena želi da sovoji. Međutim, on je objasnio zbog čega ne želi da se “skrasi” i zašto vreme provodi sa stotinama žena.

https://www.instagram.com/p/Bvc0Rxmnser/?utm_source=ig_embed

“Žene su najranjivije kada su ljubomorne i ja to koristim. Kada ste sa jednom ženom, a onda svoju pažnju usmerite na drugu, ova prva će poludeti. To je jednostavno ženska psihologija. Ta ljubomorna žena će onda uraditi sve kako bi vratila vašu pažnju i ljubav, a ako vi to uradite, ista stvar će se desiti sa drugom. Ja primjenjujem taj sistem, samo na mnogo većem broju žena. One se trude da me zadovolje i međusobno se takmiče koja će biti bolja prema meni, a meni to samo uljepšava život. Naravno, slava i novac igraju veliku ulogu i vjerovatno većina njih sa mnom ne bi bila da to nemam, ali situacija je takva i ja je koristim. Što se tiče braka, ja nisam čovjek za to, ali razumijem ljude koji žele da se skrase i koji žele djecu. Možda ću i ja jednog dana to željeti, ali danas jednostavno nisam čovjek za to.”

Den je također objasnio da su muškarci kao životinje i da su stvoreni da imaju seksualne odnose sa više žena, a ne samo sa jednom. “U prirodi je to jasno, alfa mužijak dobija sve ženke i sa njima se pari kako bi kreirao najbolje potomstvo. Sve životinje to rade i to je prirodna pojava. Tu leži još jedan razlog zbog kojeg ja volim da budem sa mnogo žena.”

https://www.instagram.com/p/BosfsEaF7e0/?utm_source=ig_embed

On je također priznao i da je seksualni zavisnik i da ne bi mogao da bude zadovoljan kada bi bio samo sa jednom ženom, pa pomoću velikog broja žena liječi svoju zavist i zadovoljava svoje seksualne potrebe.

 

(Info portal grada Banovići)

Comments

Comments are closed.