KulturaLifestyleMagazinZanimljivosti

DETALJAN HOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR: Lavovi, probudiće se negativne emocije! Ribe, pojačana vam je intuicija!

0
, Image: 321810156, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Povećava se rizik od velikih grešaka, nesporazuma, konfuzije… Ovaj aspekt uvodi nas u sve mašte, nadahnuća, umetnosti. Miluje našu dušu i čini da zalutamo u prostoru vanvremenskih emocija, ali pazite da se potpuno ne izgubite u magičnom lavirintu osećanja.

Merkurovo putovanje kroz znak Riba dugo će trajati, od 3. februara do 11. aprila 2020. godine, a sredinom 17. februara Merkur će postati retrogradan, a direktan hod započeće 10. marta.

Kako smo tokom retrogradnog Merkura u Ribama sve skloniji greškama, ne savetuje se veća kupovina, potpisivanje ugovora, kupovina prevoznih sredstava i komunikacija.

Retrogradna vatrena energija podstiče nas da razmislimo o stvarima koje su nam se dogodile u prethodnih par meseci. Imali ste napet i intezivan period, a sada je vreme da pronađete unutrašnji mir i uspostavite balans. Ostavite prošlost iza sebe kako biste mogli da se izborite sa izazovima koje donosi retrogradni Merkur.

OVAN

Očekuje vas vrlo naporan period i često ćete biti ljuti i napeti. Stalno ste pod pritiskom i niste sigurni ni u jednu odluku koju donesete. Retrogradni Merkur vas upozorova da obratite pažnju na svoje snove, jer će vam oni dati zanimljive i vredne smernice. Preporučuje se da tokom ovog perioda počnete da šetate, posvetite se meditaciji i aktivnostima koje vas opuštaju. Boravite više vremena na reci ili jezeru, jer voda ima čudesnu moć umirnja.

BIK

Ovaj retrogradni Merkur vašem znaku donosi pojačanu energiju. Baš zbog toga bićete glavni oslonac za svoje prijatelje u ovim mračnim danima. Važno je da razmislite kuda ide vaš put, šta je vaša životna vizija i u kojem smeru želite da se vaš život odvija. Odbacite sve što vam više nije važno i dopustite sebi da sanjarite. Vizualizujte sve svoje želje i dozvolite da vam se približe energije obilja i zadovoljstva.

BLIZANCI

Blizance očekuje težak period u kojem će mnogi njihovi nedostaci doći do izražaja, naročlito na poslovnom planu. Vraćaju se nedovršeni projekti iz prošlosti, ali više nema nazad. Najgore što možete uraditi jeste da sebe konstantno kritikujete. Preuzmite odogovrnost za sve što se događa i uložite sve napore da rešite probleme. Intucija je uz vas!

RAK

Loša komunikacija donosi probleme u odnosima, naročito na poslu. Energiju crpite iz kreativne i duhovne prirode i ne dozvolite da vam je uprljaju toksične vibracije negativnog okruženja. Malo se osamite, izolujte i razmislite o sebi. Slušajte svoju intuiciju koja vas mudro može izvesti iz svake situacije.

LAV

Retrogradni Merkur u Ribama probudiće kod vas negativne emocije, preispitivanja i dileme. Ipak, mnogi Lavovi imaće hrabrosti da otpuste ono što im više ne odgovara i uklone bespotrebne stvari iz svog života. Ako je moguće, odložite važne finansijske odluke.

DEVICA

Device će najteže podneti ovaj retrogradni Merkur. Za njih počinje period haosa, turbulencija i naglih promena. Zaplešćete se u rizične odnose iz kojih nećete znati kako da izađete. Karma donosi kazna iz prošlosti. Vi ste dete reda, a u ovom periodu ravnoteža ne postoji. U celom haosu sledite svoj unutrašnji kompas.

VAGA

Na polju karijere očekuje vas zbrka, haos i napetost, a mogući su i finansijski izdaci iz kućnog budžeta. Imaćete malih zdravstvenih problema, zato ojačajte imunitet. Teškoće u odnosima potpuno će poremetiti vaš život, ali ne dozvolite da kažete ili uradite nešto zbog čega čete se kasnije sigurno kajati. Priroda na vas deluje umirujuće.

ŠKORPIJA

Retrogradni Merkur otvara vrata prošlosti i donosi stare, zaboravljene ljubavi. Otkrivate svoju novu intimnu i emotivnu stranu. Na poslu vas očekuje prijatan period jer ćete imati sjajne ideje i kreativnu energiju. Slušajte šta vaša duša želi, jer vas samo ona može odvesti na stazu dobrih mogućnosti.

STRELAC

Ovogodišnji retrogradni Merkur vašem znaku donosi neverovatnu zabavu. Pružite sebi dodatan odmor, uživanje sa dragim ljudima i donesite svom srcu trenutke radosti. Ne tražite kod sebe greške i izbegavajte sukobe. Uspostavite temelje mira koji će vam pomoći da se zbližite sa sobom.

JARAC

Očekuje vas više borbi, stresova, rada i napora. Ovo je idealan period za sticanje novih znanja i fokusiranje na nešto korisno što će vam skrenuti misli sa negativnih stvari, a istovremneo će doneti poboljšanje na raznim poljima. Usred opterećenja, prijaće vam opuštajući razgovori sa dragom osobom.

VODOLIJA

Vodolije neće puno poremetiti retrogradni Merkur u znaku Riba. Imaćete na umu uzbudljive ideje i konačno ćete završiti neke stvari koje već dugo odlažete. Ali, budite oprezni kada su u pitanju finansije i ne donosite velike i dugoročne odluke. Pustite da vas intuicija vodi.

RIBE

Vaša intucija je neverovartno pojačana, pa ćete znati kako da sprečite izazove i izborite se sa mnogim teškoćama koje stvaraju senke retrogradnog Merkura. Više se odmarajte, posvetite se svojim željama i potrebama i boravite u prirodi. Bićete smireni i nećete dozvoliti da vas sitne prepreke spreče u ostvarenju ciljeva.

(Izvori: lovesensa.rs / IDJTV)

Comments

Comments are closed.