BiHLifestyleModa i ljepotaTuzlanski kanton

Sa stilom u Novu godinu s modnim brendovima Bingo City Center-a (FOTO)

0

Bingo City Center i Modna agencija Abc Models Mgmt International 21.12.2019.godine u Tuzli priredili noć mode, zabave i druženja.

Novogodišnja modna revija Bingo City Center Tuzla koja se održala 21. decembra 2019. godine bila je izvrsna prilika da se u ovom centru okupi zaista veliki broj posjetitelja koji su Bingo posjetili kako zbog kupnje za predstojeće praznike, tako i zbog izvrsne modne revije, gdje su dobili ideju ili inspiraciju što obući za hladne zimske dane ali i za predstojeću najluđu noć.

U saradnji s vodećom modnom agencijom Abc Models Mgmt International, pripremili su događaj koji je zapečatio 2019. i polako nas uveo u Nove dvadesete.
Modeli su nosili odjeću poznatih brendova: Cocozebra, Gema, Lulu Gold, Koton, Jeorides, Bojprom, Fashion Point, Mona, Deichmann, Alma Ras, Parfois, Orsay i Lindex.

Modna revija bila je prilika da trgovine predstave ne samo kolekcije za odrasle, nego i za mlađe članove i djecu, što je posebno obradovalo sve prisutne.
Na modnoj reviji publici se predstavila i jedna izuzetna gospođa Mraz, koja je zašitno lice kampanje “Spremni za Nove dvadesete”. Njeno ime je Sabina Željo, a ovo joj je bila prva šetnja modnom pistom.

Nove dvadesete i jesu pravo vrijeme za nove početke, a Bingo City Center i Abc Models Mgmt International su svima zaželjeli da u Novoj godini ispune svoje želje, pronađu ono za čime tragaju i da se usude biti sve ono što su oduvijek željeli.

Želimo vam sretnu i uspješnu 2020. godinu! 

Album sa fotografijama: Bingo City Center New Year's Fashion Show, 2019.

(Izvor: tuzlanski.ba)

Comments

Comments are closed.