Crna hronikaMuzikaSvijetVijesti

SILOVAO 11-GODIŠNJU DEVOJČICU: Brat Niki Minaž osuđen na 25 godina zatvora!

0

Brat reperke Niki Minaž, Dželani Maraj, osuđen je na kaznu zatvora od 25 godina zbog silovanja maloletne devojčice. Reč je o njegovoj poćerki koja je tada imala samo 11 godina, a Jelani ju je više puta silovao dok je njena majka bila na poslu.

On je proglašen krivim zbog “predatorskog seksualnog napada na dete”, a bez obzira na to što je njegova slavna sestra pismeno molila sudiju da mu ublaži kaznu, zaradio je 25 godina iza rešetaka. U pismu, Niki je navela da je njen brat “najstrpljiviji, najnežniji, najiskreniji i najnesebičniji muškarac kojeg poznaje”.

– Vi ste uništili ovo dete silujući ga više puta – rekao je sudija tokom izricanja kazne, a dodelio mu je i kaznu za ugrožavanje deteta u trajanju od 364 dana.

Žrtva, koja danas ima 15 godina, je svedočila kako ju je silovao četiri puta nedeljno, a ponekad i dvaput dnevno, te da je zbog toga često razmišljala o samoubistvu.

– Mislila sam da neću moći da izdržim više ni jedan dan. Osećala sam da me niko ne čuje – ispričala je.

Ona je dodala da se nije usudila ništa da kaže jer je Maraj pretio da će oterati njenu majku i da joj niko neće verovati. Ceo slučaj je izašao na videlo kada je njen brat prijavio u školi da je video Maraja kako dira njegovu sestru.

Maraj je uporno tvrdio da je nevin, a sudu je priznao da je imao problema s alkoholom i zamolio za milost.

(Izvor: IDJ TV)

 

Comments

Comments are closed.